Remescar podočnjaci i tamni kolutovi krema

by Remescar
240,00 HRK
Smanjuje podočnjake i tamne kolutove oko očiju u samo nekoliko minuta, a smanjenje bora oko očiju je vidljivo već nakon nekoliko nanošenja. Veličina: 8 ml

Dnevna krema Remescar podočnjaci i tamni kolutovi:

 • Smanjuje podočnjake i tamne kolutove oko očiju
 • Zateže kožu i drenira (smanjuje natečenost)
 • Djeluje ODMAH i osigurava trenutačne rezultate
 • Učinkovitost je klinički dokazana
 • Dovoljno samo jedno nanošenje dnevno
Jedinstvena kombinacija bi-peptidnog kompleksa i glinenih minerala nazvani EYESYL tehnologija neposredno djeluju na uklanjanje podočnjaka i tamnih kolutova. Ova revolucionarna tehnologija dovodi do smanjenja nakupljanja tekućine ispod očiju i natečenosti očiju, opuštanja mišića i jakog zatezanja kože.

Savjeti i uporaba:

 1. Lagano umijte lice i tapkanjem ga osušite
 2. Nanesite hidratantnu kremu na lice (koja nije na bazi ulja) i pričekajte 1-2 minute da se potpuno upije u kožu
 3. Istisnite malu količinu proizvoda (veličine zrna riže) na jagodicu prsta. Manje od toga neće biti dovoljno, a više je obično previše i neće se potpuno upiti u kožu
 4. Trljajte kremu između dva kažiprsta dok ona ne postane bezbojna. Na oba kažiprsta mora biti dovoljno kreme. Ako krema više nije vlažna, istisnite dodatnu količinu. To je jedan od ključnih čimbenika za pravilno djelovanje kreme.
 5. Lagano nanesite kremu na cijelo područje ispod očiju i jednim prstom razmažite kremu od unutrašnjeg dijela oka prema vanjskom. Laganim tapkanjem razmažite kremu dok se ona potpuno ne upije u kožu.
 6. Za postizanje izvrsnih rezultata držite lice u opuštenom stanju (nemojte raditi grimase) 2-3 minute dok se proizvod ne osuši, jer na taj način će rezultati trajati satima. Ako nanesete previše kreme, jednostavno vlažnom blazinicom i tapkanjem uklonite višak.
Za nanošenje ispod šminke: Poslije nanošenja kreme Remescar podočnjaci i tamni kolutovi nanesite šminku kao i inače. Napomena: Šminka na bazi ulja može smanjiti učinkovitost kreme. Proizvod je siguran za primjenu, učinkovit i klinički ispitan. Ne sadrže parfeme. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh