Sigurnost i zaštita podataka

ZAŠTITA PODATAKA

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Davanje osobnih podataka za pristup Ljekarna Fett Internet trgovini, smatra se Vašom suglasnošću za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu vašeg registriranja kao kupca/korisnika Ljekarna Fett Internet trgovine.

Ljekarna Fett se obvezuju da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Ljekarna Fett neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.


SIGURNOST PODATAKA

Ljekarna Fett Internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo potrebne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ljekarna Fett Internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti Ljekarna Fett U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Ljekarna Fett ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera Corvus Pay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim/debitnim karticama. Ljekarna Fett Internet trgovina ne pohranjuje, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima Vaših kreditnih kartica, datumu valjanosti, i/ili sigurnosnom kodu iste.

Trajno se pohranjuju isključivo podaci neophodni za izdavanje računa, komunikaciju prema kupcima, te dostavu robe. Corvus Pay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Corvus Pay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Povratak na vrh