Dostava

DOSTAVA / ISPORUKA

Isporuka je trenutno moguća GLS standardnom dostavom. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u poslovni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske

Dostava se vrši putem vodeće dostavne službe GLS, unutar 3-4 radna dana, na području Republike Hrvatske, za otoke i Dubrovačko područje maksimalno do 5 radnih dana, prema rasporedu dostave. Osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Sva druga eventualna oštećenja i nepravilnosti potrebno je javiti odmah nakon preuzimanja prije same upotrebe na mail adresu [email protected]. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu www.ljekarna-fett.hr bez isporuke kupcu i sl.) Ljekarna Fett ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Organiziranje dostave započinje:

  • primitkom uplate na žiro račun Ljekarna Fett
  • uspješnom autorizacijom kreditne kartice u web trgovini
  • potvrđenom webshop narudžbom sa odabirom plaćanja pouzećem.

NAPOMENA: Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Republike Hrvatske je 5 € za narudžbe do 40 €, za narudžbe iznad 40 € dostava je besplatna. Cijena dostave za ostale zemlje je 15 € za narudžbe u vrijednosti do 200 €, a za narudžbe iznad 200 € besplatna.

NAPOMENA: Ljekarna Fett zadržava pravo promjene navedenih cijena bez prethodne najave.

Povratak na vrh