L’Erbolario Accordo di Ebano pjena za brijanje

by L’erbolario
85,09 HRK
Pjena za brijanje s mirisom ebanovine koja njeguje kožu. Za omekšavanje i osvježenje kože, sprečavanje suhoće, iritacija i nastanka crvenila na koži tokom brijanja. Veličina: 200 ml
Ebano pjena za brijanje iz Lerbolario linije nazvane Accordo di Ebano obogaćena je prirodnim sastojcima - ekstraktom ebanovine, kakao maslacem, mentolom i bisabololom.
  • Polifenoli iz kakao maslaca djeluju zaštitno i antioksidativno na kožu. Kakao maslac povećava koži elastičnost, hidratizira kožu te djeluje emolijentno na kožu (omekšava kožu). Zbog sadržaja kakao maslaca u Ebano pjeni, brijanje ne ostavlja loše posljedice na koži kao što su suhoća, iritacija, crvenilo i svrbež kože.
  • Bisabolol također pomaže u borbi protiv suhoće, iritacija i svrbeži kože jer djeluje umirujuće i regenerira kožu.
  • Mentol djeluje tonizirajuće, odnosno osvježava i zateže kožu lica.
91% sastojaka ovog proizvoda je prirodnog podrijetla, a preostali postotak sastojaka garantira stabilnost proizvoda. Ne sadrži parabene, parafine, sintetičke boje, silikone, sulfate i tenzide sulfata. Upotreba: Prije upotrebe protresite bočicu. Potom nanesite potrebnu količinu pjene na vlažno lice te ju dobro razmažite po području brijanja. Prije brijanja pričekajte 1-2 minute da pjena dobro navlaži kožu.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh