Immundoc Aminoflu za poticanje imunološkog sustava

by doc phytolabor
Od 14,47 €/109,02kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Immundoc  AMINOFLU dodatak je prehrani jedinstvenog sastava koji se brine o vašem imunološkom sustavu i crijevima. Proizvod odlikuje dvostrukim djelovanjem aminokiselina koje sudjeluju u regulaciji imunološke reakcije te su presudne za crijevnu mikrobiotu. Ugodan okus citrusa. Proizvod je dostupan u pakiranju od 3 i 10 vrećica.
Immundoc AMINOFLU jedinstven je proizvod koji sadržava 24 sastojka za najbolji odgovor imunološkog sustava koji vam trenutačno pomaže da se bolje osjećate. Proizvod ima dvojno djelovanje: aminokiseline sudjeluju u regulaciji imunološkog odgovora, a istovremeno su ključne i za crijevnu mikrofloru. Immundoc Aminoflu za poticanje imunološkog sustava sadrži:
  • 13 vitamina
  • 4 minerala
  • 7 aminokiselina
  • sinbiotski kompleks (pre i probiotici)
Smanjuje ponavljajuće upale jednjaka i grla. Preporuča se u sezoni gripe. Savršena pomoć pri prvim znakovima gripe. Nema nuspojava, ne sadržava antibiotike, nema otpornosti mikroorganizama. Može se upotrijebiti u kombinaciji s drugim lijekovima. Djelatni sastojci: L-glutamin, L-arginin, L-lizin, Taurin, Megaflora 9 Evolution™ mješavina, Glicin, Magnezij, L-metionin, Vitamin C, L-cistein, Niacin, Vitamin E, Pantotenska kiselina, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Vitamin A, Folna kiselina, Vitamin K1, Biotin, Vitamin D3, Vitamin B12 Upotreba: Za odrasle i djecu stariju od 14 godina, 1 vrećicu dnevno otopite u čaši vode (200ml, sobna temperatura) i popijte.  
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh