HamaPharm ProstanilMax kapsule

by Hamapharm
Od 81,81 HRK
ProstanilMax sadrži jedinstvenu kombinaciju 4 sastojka (plod sabal palme, ekstrakt sjemenki bundeve, beta sitosterol i ekstrakt kore afričke šljive) koji doprinose zdravlju prostate i mokraćnih puteva kod muškaraca. Za zdravlje prostate. Količina: proizvod je dostupan u pakiranju od 30 i 60 kapsula
HamaPharm ProstanilMax kapsule pripadaju novoj generaciji proizvoda. Njegovi sastojci doprinose zdravlju prostate i mokraćnih puteva te su sigurna I prirodna pomoć za zdravlje prostate. Svaka kapsula sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka potvrđenog djelovanja, a obzirom na 4 sastojka veća je učinkovitost u odnosu na svaki sastojak zasebno.
  • Plod sabal palme pomaže održavanju normalne funkcije mokraćnih puteva kod muškaraca i normalne funkcije prostate. Izuzetno je dobar izvor nezasićenih masnih kiselina i fitosterola.
  • Ekstrakt sjemenki bundeve se najčešće koristi kao sastojak uz plod sabal palme
  • Beta sitosterol je prirodan izvor fitosterola
  • Ekstrakt kore afričke šljive pomaže održavanju normalne funkcije mokraćnih puteva kod muškaraca.
Aktivni sastojci HamaPharm ProstanilMax kapsula: ekstrakt ploda sabal palme, ekstrakt sjemenki bundeve, beta sitosterol, ekstrakt kore afričke šljive, maltodekstrin Upotreba: Preporučuje se uzimati 2 puta na dan po 1 HamaPharm ProstanilMax kapsulu. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Vremensko ograničenje primjene je 4 tjedna. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh