1+1

Hamapharm DotSpot pjena za vodene kozice 1+1 GRATIS

by Hamapharm
19,90 €/149,94kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Medicinski proizvod koji se koristi za brzo ublažavanja svrbeža i iritacije kod vodenih kozica te sprječavanju stvaranja ožiljka zbog češanja.

Količina: 2x100 ml (200 ml)

 

DotSpot pjena za hlađenje pomaže u sprječavanju stvaranja ožiljka zbog češanja. Pažljivo osmišljena kombinacija djelatnih sastojaka alantoin, glicerol, kalcij glukonat, ekstrakt lavande i ekstrakt zobi stvara fizički zaštitni sloj koji smanjuje iritaciju mjehurića, sprječava češanje te sprječava kontakt bakterija s mjehurićem.

Hlađenje kože ublažava svrbež i iritaciju čime se smanjuje potreba za češanjem i sprječava daljnje oštećenje kože. Brzi učinak hlađenja se postiže isparavanjem pjene na koži, a dodatno hlađenje se može postići nanošenjem hladne pjene čuvane u hladnjaku.

DotSpot pjena istovremeno njeguje kožu i podržava prirodni proces zacjeljivanja.

Aktivni sastojci:

  • alantoin, glicerol, kalcijev glukonat, ekstrakt lavande i zobi

Način primjene:

Nanesite na vodene kozice najmanje tri puta dnevno ili svaki put kada želite ublažiti simptome. Vrlo lagano razmazati pjenu po koži. Za dodatni učinka hlađenja DotSpot pjenu za kozice čuvajte u hladnjaku. Samo za vanjsku primjenu na koži.

DotSpot pjena za hlađenje je prikladna i za korištenje na većim površinama tijela zahvaćeni vodenim kozicama. Vrlo lagano razmazati po koži, isparavanje pjene uzrokuje brzo hlađenje koje se može dodatno pojačati čuvanjem DotSpot pjene u hladnjaku

DotSpot pjenu koristiti kod simptoma svrbeža. Važno je spriječiti češanje jer se na taj način sprječava nastajanje ožiljaka.

Kod prve primjene DotSpot pjene za hlađenje mogu biti potrebna dva do tri pritiska na aplikator kako bi se pjena pojavila.

Izbjegavajte davanje lijekova sa acetilsalicilnom kiselinom djeci oboljeloj od vodenih kozica.

Specifikacije
Product stickers 1+1
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh