BioNike DEFENCE BODY Anticelulitni komplet

by BioNike
59,00 €/444,54kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
59,00 €/444,54kn / Kom

Anticelulitna gel-krema (medicinski proizvod) + NA POKLON tekući dodatak prehrani Nutraceutical ReduxCELL Intensive drink - Za dvostruki napad na celulit

Količina: Anticelulitna gel-krema 400 ml i Nutraceutical ReduxCELL Intensive drink 300 ml (10 bočica po 30 ml)

DEFENCE BODY ANTICELULITNI KOMPLET sadrži Defence Body anticelulitnu gel-kremu i Nutraceutical ReduxCELL Intensive drink za dvostruki napad na celulit. Gel-krema djeluje lokalno i nanosi se na kožu, a napitak djeluje sistemski i uzima se oralno kao dodatak prehrani.

 

DEFENCE BODY Cellulite treatment - anticelulitna gel-krema:

Krema protiv celulita za lokalnu primjenu temelji se na učinku aktivnog izmjeničnog zagrijavanja i hlađenja. Time se trajno stimulira kapilarna cirkulacija, potiče drenaža te izlučivanje tekućine i toksina nakupljenih u potkožnom tkivu. Iz tog razloga prikladan je za tretman celulita (edematozno-fibrosklerotične panikulopatije). Poticanjem kapilarnog krvotoka ovaj medicinski proizvod omogućava bolju opskrbu kisikom tkiva zahvaćenog celulitom, smanjuje potkožne celulitne granule, zaglađuje i vraća tonus kože. Gel-krema sadrži biljne ekstrakte i sastojke koji djeluju na potkožno masno tkivo, drenažu međustanične tekućine i smanjenje edema tkiva.

Aktivni sastojci BioNike anticelulitna gel-kreme:

  • ekstrakt kurkume, klinčića, đumbira, spiruline, lonicere i metvice te kofein, genistein, karnitin i mentol

Kurkumin je aktivni sastojak iz ekstrakta kurkume, a djeluje kao snažan antioksidans i djeluje na metabolizam bijelih masnih stanica koje pohranjuju masnoće. Klinčić potiče cirkulaciju i izmjenu tvari. Ekstrakt đumbira zaglađuje kožu, potiče izmjenu tvari, mikrocirkulaciju i ubrzava metabolizam. Spirulina je bogata mineralnim tvarima i dokazano joj je antioksidativno i protuupalno djelovanje. Lonicera pojačava staničnu aktivnost, osobito izmjenu tvari, djeluje na smanjivanje volumena masnih stanica i ublažavanje oteklina. Kofein u kozmetičkim proizvodima ima učinak na zagrijavanje i širenje krvnih žila, a time djeluje na detoksikaciju i bržu eliminaciju zaostalih tekućina i štetnih tvari iz tkiva. Genistein potiče proizvodnju kolagenskih vlakana, učvršćuje kožu, jača čvrstoću stijenki vena i kapilara te štiti od formiranja masnog tkiva. Mentol hladi, umanjuje bol u slučaju upale i vraća osjećaj ugode. Zahvaljujući kombinaciji ovih sastojaka, proizvod ima aktivno djelovanje na principu izmjeničnog zagrijavanja i hlađenja. Na taj način sastojci djeluju u dubljim slojevima potkožnog masnog tkiva. Proizvod ne sadrži konzervanse, gluten i naknadno dodani jod, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal.

Nutraceutical ReduxCELL Intensive drink:

Tekući dodatak prehrani s biljnim aktivnim sastojcima koji doprinose izmjeni tvari i suzbijanju celulita. Biljni ekstrakti u Nutraceutical ReduxCELL Intensive napitku imaju učinak na poticanje izlučivanja tekućine i poboljšanje izmjene tvari. Ekstrakt ploda ananasa (Ananas comosus L. Merr) bogat je bromelainom. Ekstrakt lista gotu kole (Centella asiatica L. Urban) standardiziran je na azijatikozide, aktivne sastojke koji djeluju na propusnost krvnih žila i poboljšavaju perifernu cirkulaciju. Suhi ekstrakt sjemena guarane (Paullinia cupana Kunth) bogat je kofeinom, a doprinosi poticanju izmjene tvari, osobito tekućine. Ekstrakt lista vinove loze (Vitis vinifera L.) i sok ploda borovnice (Vaccinium myrtillus L.) su snažni antioksidansi koji štite od štetnih učinaka slobodnih kisikovih spojeva na stijenke krvnih žila i na taj način poboljšavaju mikrocirkulaciju. Jedna bočica (dnevna doza) napitka sadrži 8 mg kofeina. Ne sadrži gluten niti laktozu.

Način primjene anticelulitnog tretmana:

BioNike Defence Body Anticelulitnu gel-kremu nanijeti na područja zahvaćena celulitom. Masirati kružnim pokretima slijedeći smjer protoka limfe; na nogama od gležnjeva prema stražnjici, na rukama od zglobova prema pazusima i na trbuhu od prsne kosti prema preponama. Nakon nanošenja temeljito oprati ruke. Za optimalne rezultate, proizvod treba nanositi svakodnevno u ponavljajućim ciklusima, uz zdravu prehranu i redovitu umjerenu tjelesnu aktivnost. Anti-celulitna gel-krema može kod osjetljivih osoba izazvati osjećaj nelagode zbog hlađenja. Takav osjećaj ubrzo nestaje jer slijedi naizmjenično zagrijavanje koje je posljedica poboljšane cirkulacije. Ukupno trajanje ciklusa zagrijavanja i hlađenja je individualno, a može potrajati i do dva sata nakon nanošenja. Izbjegavati kontakt proizvoda sa sluznicama. Nakon nanošenja gel-kreme oprati ruke i obrisati ih ručnikom. 

Uzimati 1 bočicu Nutraceutical ReduxCELL Intensive napitka na dan. Može se uzimati čist ili razrijeđen u običnoj vodi, kako bi se povećao dnevni unos tekućine. Prije upotrebe dobro protresti (promućkati) sadržaj bočice. Ne preporučuje se osobama osjetljivima na kofein, trudnicama, dojiljama i djeci. Ne preporučuje se uzimanje zajedno s kavom i drugim pićima koji sadrže kofein. Prekomjerna primjena može imati laksativni učinak.

 

 

Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh